PROYECTOS ELEVACIONES

Soluciones técnicas para la supresión de barreras arquitectónicas

 
 

puja escales, plataforma de tram corb

SILENCIÓS I CONFORTABLE, SLIM ÉS EL PUJAESCALES MÉS COMPACTE PRESENT AL MERCAT

La plataforma pujaescales SLIM està pensada per al transport de persones en escales corbes, especialment dissenyada per a la seva instal·lació en espais reduïts i amb corbes a dreta i esquerra o amb fortes inclinacions i canvis bruscos de pendent.

La plataforma SLIM a diferència d'altres productes del mercat no porta incorporada la unitat motriu a bord el que implica poder reduir les seves dimensions podent muntar en llocs de mínim espai.

El funcionament de la plataforma SLIM és senzill i segur, compta amb els sistemes de parada automàtica en cas de trobar-se amb algun obstacle durant el recorregut. També les sortides de les persones en planta són segures a causa del sistema IBS (Independent Barrier Arms System) que garanteixen el tancament de la barra oposada a l'accés.

També la sortida de la persona en els pisos s'efectua en condicions de seguretat total gràcies al sistema IBS (Independent Barrier Arms System), que garanteix el tancament de la barra pel costat oposat.

La plataforma SLIM és summament silenciosa i ofereix un alt confort durant la marxa. Hi ha la possibilitat de muntar comandaments en planta per facilitar l'ús per a diverses persones.